Снимка: БулфотоСоциологът Кольо Колев направи смела прогноза за парламентарните избори. Той

...
Снимка: БулфотоСоциологът Кольо Колев направи смела прогноза за парламентарните избори. Той
Коментари Харесай

Кольо Колев: Партията на Слави Трифонов може да се бори за първото място на изборите

Снимка: Булфото

Социологът Кольо Колев направи смела прогноза за парламентарните избори. Той счита, че партията на Слави Трифонов, въпреки че ще взе участие за първи път в избори, може и да ги завоюва.

Мълчанието на Слави Трифонов по съдържателни политически тематики наподобява необичайно. Това сподели в предаването " Офанзива " по Канал 3 социологът Кольо Колев.

" ИТН " сякаш се пробва да не се изцапа и да резервира силите си за финалния спринт. Тази политическа групировка разчита на страстта, която да я изпрати напред. Според мен това е една от обединенията, които може да се борят и за първото място на парламентарните избори, съобщи Колев.

В чисто прочувствен проект единствено нова партия може да обере отрицателния избор и остатъчната сила от митингите, добави той.

С думите за предизборна коалиция със Слави Трифонов и Мая Манолова Атанас Атанасов направи неблаговиден, дърварски опит да се дефинира като Опозиция с основно О и получи своя пестник напълно заслужено, уточни политическият анализатор по повод  постът на Трифонов в обществените мрежи след изявлението на Атанасов, в който водачът на ИТН изрично декларира, че партията ще се яви независимо на изборите.

Не можеш да правиш механично обединяване въз основата на просто на властта. Трябва да имаш и скелет, нещо, за което се обединяваш, разяснява Кольо Колев, написа Novini.bg.

В момента наподобява, че е доста мъчно ръководещите да удържат властта, и в същото време изглежда, че за опозицията е доста мъчно да я вземе, сподели още социологът.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР